Vol van energie

Ervaar jij net zoveel energie van de zon als ik? De warmte en het licht wat de zon brengt, kan een grote verandering brengen in ons welzijn en onze gemoedstoestand.

We gaan ons vanzelf warmer van binnen voelen, een soortgelijk, warm gevoel aan wat liefde ons ook kan geven. Het geeft je ook energie, het is niet voor niets dat mensen soms de uitdrukking geven dat ze zichzelf ‘even in de zon op gaan laden’.

Je gaat jezelf fijner voelen door de zon en ontwikkelt er meer weerstand door. Je kan negatieve (depressieve) gevoelens beter in de hand houden en legt je focus nu meer op je gevoel. Hierdoor houjeerzelf betere dagen aan over!

Maak er dus vooral gebruik van en blijf niet binnen als het in Nederland eens in de zoveel tijd ‘heerlijk’ weer is! Maak jezelf hier eens van bewust en ga voelen wat voor veranderingen de zon kan geven aan je gevoel. Ik kan je garanderen dat je jezelf er ‘alleen’ maar beter door gaat voelen, wat voor zowel jezelf als voor de mensen om je heen als fijn zal worden ervaren.